maanantai 10. huhtikuuta 2017

Mademoiselle Printemps


Neiti Kevät täällä moi!
Olen aika pitkään ollut mieltä että musta ei sovi mulle, ja en ole mielipidettäni mihinkään vaihtanut, mutta siitä huolimatta asuni on tällä kertaa all black. Musta ei sovi mun kasvojen väriin ei sitten yhtään, mutta tämmöisessä hempeässä pitsissä ja mesh-paidoissa ei näytä ihan niin kauhealta :D
Yleensä ostan kaikki yläosat aina joko valkoisena tai muuten mahdollisimman vaaleassa sävyssä, koska valkoinen on aikalailla mun lempiväri ja vaaleat sävyt on ihanan fresh!
Joskus mun kuitenkin tekee mieli laittaa mustaa päälle, on se kuitenkin jollain tavalla tosi arvokas ja tietyllätapaa naisellinen väri. Oon myös jotenkin ihan  rakastunut tohon mustaan braletteen, jonka meinasin vanhasta tottumuksesta ostaa valkoisena, mutta päätin rohkaistua ja ottaa mustan kuitenkin :) Jännä miten värit vaikuttaa niin paljon, jotenkin tosi epäkotoinen olo mustassa, mutta jollain tavalla pidän siitä.
Housuissa toki mustaa käytän jonkin verran, koska mustat housut on monikäyttöiset ja siistit aikalailla tilanteessa kuin tilanteessa.
Olen myös jotenkin uudestitykästynyt Reebokin valkoisiin nahkatennareihin, jotka löysin Stadiumin alesta. Tarkoitus oli tosin ostaa tanssikengiksi, mutta vähän täytyi testailla ulkonakin.... :)

Fiilis auringonpaisteesta on ollut ihan 6/5, tosin keli näyttää vaihtelevan vielä aikalailla räntäsateesta puuskaiseen tuleen. Onneksi aurinko lämmittää jo sen verran ettei lumi sentään maahan jää.

Minä olen ollut viimeaikoina vähän jännän äärellä. Muutoksia ja uusia juttuja tapahtuu yhdellä rynnäköllä, ja ajatukset ei meinaa pysyä perässä. Silti olen edelleen sitä mieltä, että 2017 tuo tullessaan kovasti hyvää. Onhan se paljon jo tuonutkin. Jotenkin heti kun vuosi vaihtui, jäi tietynlainen ikävä edelliseen vuoteen. Siitä lähtien mulla on ollut tästä vuodesta hyvä kutina.

Minua jännittää tuleva, mutta olen silti luottavaisin mielin. Rintalastan alle pesiytynyt kevät poikasineen innostaa minua uuteen alkuun joka päivä.

Miten teidän kevät on pyörähtänyt käyntiin?
Tässä vielä Neiti Kevään asun yhteenveto:

Mesh-paita - Monki

Bralette - Cubus

Housut - H&M

Kengät - Reebok/Stadium

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, että olet täällä!
Kysy, ihmettele tai kerro mitä kuuluu. Ravi de vous rencontrer!