tiistai 3. tammikuuta 2017

Parvella tuulee


Täällä minä nyt olen, ympärilläni 25 neliötä, perseen alla Alvar Aallon perintöjakkara, pöydässä #allmarimekkoeverything, sekä kaikessa epäkäytännöllisyydessään Tapio Wirkkalan suunnittelema lähes käyttökelvoton voiveitsi. Tämä on nyt varmaan se home sweet home.


Onko nyt niin, että hattarasta on tullut lempivärini?

Varpaiden alla kylmä lattia. Parvisänkyyn käy viima. Vessasta kajastaa valo. Jouluvalot tekevät olostani turvallisemman. Säikyn hieman öisiä ääniä.Imuroin kiviä lattialta. Järjestelen vaaleanpunaiset purkit vieretysten. Nätisti. Kotiin on kiva mennä. Viihdyn siellä.Olen onnellinen kodista. Kiitollinen kaikesta saamastani avusta. Mietin silti, mitä täältä puuttuu.

Puuttuu nauru. Nauru, joka aikoinaan teki paikasta kuin paikasta kodin. Turvallisen. Se sama nauru, jonka solinaan sain kerran nukahtaa. Edes pieni annos sitä saisi minut nukkumaan yöni paremmin. Saisi painajaiset loppumaan. En enää palelisi parvella. Tai ainakin luulen niin.Mikä on sinulle tärkeintä omassa kodissa?

Bonsoir,
-Madame

2 kommenttia:

  1. Olipa hauskan erilainen kotipostaus :-D mukavaa luettavaa! Itse kiinnitin huomion vaan noihin Hypen collegeen ja housuihin! Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka kiva kuulla! Kiitos😍 Joo nää on aikalailla mun lenpikalsarit😂👌🏽

      Poista

Ihanaa, että olet täällä!
Kysy, ihmettele tai kerro mitä kuuluu. Ravi de vous rencontrer!